Home Articol Presă Veronica IVANOV: ROMÂNII DIN CIPRU AU SUSŢINUT PROIECTUL „CAII ROMÂNIEI”
Veronica IVANOV: ROMÂNII DIN CIPRU AU SUSŢINUT PROIECTUL „CAII ROMÂNIEI” PDF Print E-mail
User Rating: / 1
PoorBest 
Written by Ştefan Doru Dăncuş   
Saturday, 10 June 2017 13:05

 

Totul a început acum un an, atunci când actorul şi dresorul de cai Denis Ştefan a apărut ca pirat la Ferma Vedetelor din Cipru, episodul al II-lea. Mulţi dintre românii din insulă îl cunoşteau însă şi din filmele în care a jucat – „ÎN FAMILIE”, “PĂCALĂ SE ÎNTOARCE” şi “INIMĂ DE ŢIGAN”.

Deşi a studiat dreptul la Facultatea Româno-Americană şi după aceea s-a înscris la Secţia Actorie din cadrul Universităţii Hyperion, pasiunea lui a rămas dragostea nemărginită pentru cai. Pe mulţi căluţi i-a salvat Denis... iar cel mai recent este UMA, pe care a antrenat-o şi acum doreşte să meargă cu ea la Campionatul European de Dresaj Western.

Este un om deosebit şi mulţi români au fost prezenţi la evenimentul organizat de magazinul românesc din Nicosia „LA GRASU’ LA BĂCĂNIE” 

„Susţinem Proiectul Caii României – UMA PROJECT”

De Rusalii, românii din insula Afroditei au venit să-l vadă pe Denis Ştefan, la ferma Elis din Klirou unde a susţinut un adevărat spectacol de dresaj natural. Cei prezenţi au aflat totodată şi poveştile căluţilor aflaţi la ferma din Klirou, poveşti care acum au happy-end.

https://www.youtube.com/watch?v=PQotUG8z9mY&feature=share

Deşi Denis nu a avut decât o săptămână la dispozitie, proprietarii căluţilor au văzut o transformare fantastică a acestora. Cu multă răbdare şi dragoste Denis a aplicat proceduri de dresaj natural, lucrând cu Duke, Elin, Tango, Iris... aceştia reuşind să obţină performanţe la care nimeni nu ar fi visat într-un timp foarte scurt.

https://www.youtube.com/watch?v=TuP3BTmmz0g&feature=share

La eveniment cei prezenţi au văzut o parte dintr-un dresaj natural... şi după aceea frica multora de a se urca pe un cal a dispărut. Cei mai doritori de a călări au fost copiii, care au aşteptat în soarele arzător de vară câteva ore bune.

Ziua de 4 iunie 2017 va rămâne mult timp întipărită în mintea celor prezenţi, mai ales datorită pozelor şi autografelor pe care le-au primit de la Denis Ştefan.

Felicitări organizatorilor şi aşteptăm cât mai multe evenimente!

 

Add comment


Security code
Refresh

Sondaj

Ce părere aveţi despre acest site ?
 

Cine este online

We have 542 guests online

Statistici Site

  • 3705 registered
  • 0 today
  • 0 this week
  • 235 this month
  • Last: GkadmirFlum
Ulti Clocks content

Reclama Dvs

Librarie Online. Zilnic ultimele carti noi, promotii si reduceri. Carti pentru fiecare cu livrare din stoc.

Site Gazduit De

armand-productions3

 


feed-image Feed Entries

Poemul din metrou