Home Articol Presă SERGIU GĂBUREAC: Lansarea volumului VREMEA NEMERNICILOR (II)
SERGIU GĂBUREAC: Lansarea volumului VREMEA NEMERNICILOR (II) PDF Print E-mail
User Rating: / 1
PoorBest 
Written by Ştefan Doru Dăncuş   
Tuesday, 23 October 2018 10:07

 

Nu întâmplător am ales Piața Victoriei pentru lansarea noului volum VREMEA NEMERNICILOR. Am făcut-o în semn de omagiu și respect pentru milioanele de români care nu au acceptat, de-a lungul anilor postdecembriști, democrația originală a grupului autointitulat Frontul Salvării Naționale.

Omagiu pentru sutele și sutele de români uciși și a miilor de răniți doar din dorința membrilor acestui grup de a pune mâna pe Putere. 
Grupul criminal și complicii lor ciolănari se fac vinovați de decăderea României, de distrugerea premeditată a sistemelor de învățământ și sănătate, dar mai ales de decăderea morală a națiunii.
Milioane de români au fost practic alungate luând calea țărilor cu adevărat democrate. 

Am publicat cel de-al doilea volum VREMEA NEMERNICILOR, într-un moment cheie pentru viitorul României. Cum speranța moare ultima, trag nădejde că vom scăpa curând de republica fesenistă care, împreună cu cele două republici anterioare, populară și socialistă, a produs atâta rău românilor. 
Stagnare, involuție, minciună, decădere morală și spirituală.

E timpul să înceapă o epocă a marilor proiecte de dezvoltare a României, menținută timp de 30 de ani în coada Europei de grupuri infracționale ale FSN sub diferite pălării (PDSR, PD, PSD, PDL) și partidele lor balama. 
Știu, nu este ușor să scăpăm de ciuma roșie și să fie eliminați acoperiții din prin toate partidele. Asta pentru că nu am tăiat răul din rădăcină în 1990, când semnele continuității liniilor ceaușiste erau evidente.
Mulțumiri tuturor revistelor care au publicat din aceste tablete pe care le-am scris de-a lungul anilor: Antipozi și Expresia (Australia), Confluențe Literare, Destine literare și Observatorul (Canada); Clipa, Gândacul de Colorado și Miorița (SUA), Armonii culturale, Așii români, Axis libri, Baadul literar, Bibliotheca septentrionalis, Cetatea lui Bucur, Cititor de proză, Climate literare, Cotidianul.ro, Melidonium, Monitorul cultural, Monitorul de Neamț, Oglinda literară, Omniscop, Salonul literar, Singur (România) ...
Mulțumiri domnului George Roca, pentru promovare; prolificei edituri Anamarol (București) a energicei doamne Elena-Rodica Lupu, precum și tipografiei Autograf (Piatra-Neamț) a dlui Cristian Diaconu, care m-au ajutat la apariția celor publicate în acest volum. 
Mulțumiri domnului Constantin Munteanu, pentru conținutul Cuvântului de întâmpinare și prietenia cu care mă onorează.

Mulțumiri miilor de prieteni de pe Facebook, a altor sute de mii de semeni din diferitele grupuri, la care m-am înscris sau am fost înscris, și celor, alte mii, cu care corespondez pe e-mail. 
E o mare bucurie pentru mine orice contact cu cei doritori de a schimba, cuvinte, impresii, informații … De aceea, viața e atât de frumoasă !

Vă mulțumesc tuturor !

la 21 octombrie 2018

N.B. Primul volum a fost lansat în 2014.

 

Add comment


Security code
Refresh

Sondaj

Ce părere aveţi despre acest site ?
 

Cine este online

We have 753 guests online

Statistici Site

  • 3705 registered
  • 0 today
  • 0 this week
  • 279 this month
  • Last: GkadmirFlum
Ulti Clocks content

Reclama Dvs

Librarie Online. Zilnic ultimele carti noi, promotii si reduceri. Carti pentru fiecare cu livrare din stoc.

Site Gazduit De

armand-productions3

 


feed-image Feed Entries

Poemul din metrou