Home Epigrama Eugen Evu: Atacurile energetice sau magia neagră
Eugen Evu: Atacurile energetice sau magia neagră PDF Print E-mail
User Rating: / 0
PoorBest 
Written by Ştefan Doru Dăncuş   
Friday, 05 December 2014 08:46Atacul energetic asupra persoanelor este deseori asemuit cu magia neagră şi aceasta deoarece ambele tehnici au în vedere acelaşi scop: crearea unor blocaje energetice, pierderea de energie vitală sau chiar decesul celui în cauză.Pentru contracararea urmărilor acestui tip de atac, trebuie să fie recunoscute senzaţiile sau percepţiile ce pot apărea în asemenea momente: în timpul nopţii, spre exemplu, persoana se poate trezi din somn, brusc, agitată, fără a exista un motiv precis; uneori, ea poate simţi o senzaţie de căldură interioară neobişnuită ce se intensifică odată cu trecerea timpului şi care este însoţită de scăderea energiei vitale şi incapacitatea de a mai reacţiona; de asemenea, poate simţi o presiune la nivelul unor zone ale corpului (de obicei, cele mai sensibile) sau înţepături, frisoane, tahicardie (fără o cauză reală), transpiraţii, dureri locale, emoţii nejustificate. Sunt numeroase stările de disconfort determinate de cauze reale, obiective, dar sunt multe şi cele induse. Înainte de a întreprinde orice acţiune de recuperare, trebuie descoperită natura reală a cauzei care a generat senzaţia respectivă.
  Atenţie! Forţa atacurilor energetice este cu atât mai puternică, cu cât senzitivitatea persoanei agresate este mai mare. În cazul în care această stare este urmarea unui atac energetic, trebuie reţinut faptul că atacatorul urmăreşte fie doar sondarea sau testarea subiectului (şi prin urmare va întrerupe la un moment dat agresiunea, fără a produce vătămări celui în cauză), fie eliminarea corpului vital (situaţie în care este foarte greu de luptat împotriva acestei forţe, dar nu imposibil). De cele mai multe ori, agresorii sunt reprezentaţi prin indivizi puternici (persoane singulare sau în grup), care se ocupă cu studiul limitelor fizice, psihice, intelectuale ale unor semeni, prin persoane negative sau spirite care se hrănesc cu energie vitală sau urmăresc scăderea capacităţilor persoanelor vizate sau prin cei ce lucrează cu magia neagră.
 Atacul energetic poate fi realizat, însă, şi de entităţi negative sau prin intermediul unor aparate comandate de oameni. O metodă de moment pentru contracararea efectelor acestor atacuri, întotdeauna la îndemână şi foarte eficientă, este redirecţionarea energiilor negative într-o apă curgătoare (un jet de apă, spre exemplu) sau stătătoare (dintr-un recipient, de pildă). Pentru a obţine efectele dorite, apa stătătoare, la anumite intervale de timp, trebuie aruncată şi înlocuită cu una proaspătă. Apoi, după crearea protecţiei necesare, trebuie găsită metoda cea mai potrivită prin care se pot obţine date despre atacator şi despre motivul agresiunii sale, pentru a se cunoaşte paşii ce trebuie urmaţi. Nu contează distanţele.O bună protecţie se asigură prin rugăciunea pe care trebuie să o spunem, inclusiv seară de seară, fiecare dintre noi. De reţinut: Nu tot ce i se întâmplă omului trebuie neapărat să fie legat de vrăji şi acţiuni supranaturale malefice.

Sursa: Almeea.com

 

 

Add comment


Security code
Refresh

Sondaj

Ce părere aveţi despre acest site ?
 

Cine este online

We have 327 guests online

Statistici Site

  • 3705 registered
  • 0 today
  • 0 this week
  • 235 this month
  • Last: GkadmirFlum
Ulti Clocks content

Reclama Dvs

Librarie Online. Zilnic ultimele carti noi, promotii si reduceri. Carti pentru fiecare cu livrare din stoc.

Site Gazduit De

armand-productions3

 


feed-image Feed Entries

Poemul din metrou