Home Articol Presă VIRGIL DIACONU: CONCURSUL NAȚIONAL DE POEZIE...
VIRGIL DIACONU: CONCURSUL NAȚIONAL DE POEZIE... PDF Print E-mail
User Rating: / 1
PoorBest 
Written by Ştefan Doru Dăncuş   
Friday, 13 April 2018 09:16

CONCURSUL NAȚIONAL DE POEZIE 
DE DRAGOSTE LEOAICĂ TÂNĂRĂ, IUBIREA…
Ediţia a XVIII-a, 18 mai 2018

Centrul Cultural al municipiului Piteşti, prin revistele de cultură Cafeneaua literară şi Argeş, organizează ediţia a XVIII-a a Concursului Naţional de Poezie de dragoste Leoaică tânără, iubirea…
La concurs pot participa creatori cu vârste până în 35 de ani, care nu sunt membri ai U.S.R. şi nu au câştigat un premiu la ediţiile noastre anterioare.
Concurenţii vor trimite pe adresa organizatorului 5 poezii de dragoste, creaţii originale, nepublicate în volum, fiecare poezie fiind printată sau dactilografiată pe câte o singură pagină, semnată cu numele real al autorului şi având indicat nr. de telefon şi email.
Toate cele cinci poeme vor fi cuprinse într-un singur document cu extensia .doc, .rtf, cules cu corp 14, Times New Roman. Textele vor fi expediate fie la adresa de e-mail This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ., fie poştal, pe adresa Centrul Cultural Piteşti, Str. Calea Craiovei nr. 2, Casa Cărţii, Bloc G1, sc. C, et. I, cod 110013, Piteşti, jud. Argeş, fie se vor depune direct la sediul Centrului Cultural Piteşti, până la data de 5 mai 2018, telefon 0248 219976. Manuscrisele nu se înapoiază.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina. Câştigătorii desemnaţi de juriu vor fi premiaţi cu diplome şi sume de bani, după cum urmează:
· Premiul I: 600 lei
· Premiul al II-lea: 500 lei,
· Premiul al III-lea: 400 lei
· Menţiune I: 300 lei
· Menţiune II: 300 lei
Festivitatea de premiere va avea loc la Centrul Cultural Piteşti, pe data de 18 mai 2018, de la ora 13.00. Premiile se vor acorda numai câştigătorilor prezenţi la festivitate, în baza C.I. În caz de neprezentare la festivitatea de premiere, premiile se vor acorda următorilor clasaţi.
Organizatorul nu decontează cheltuielile de deplasare sau cazare.

Centrul Cultural Piteşti

Preşedinte juriu


Director Director Cafeneaua literară
Carmen Elena Salub Virgil Diaconu

 

Add comment


Security code
Refresh

Sondaj

Ce părere aveţi despre acest site ?
 

Cine este online

We have 310 guests online

Statistici Site

  • 3705 registered
  • 0 today
  • 0 this week
  • 287 this month
  • Last: GkadmirFlum
Ulti Clocks content

Reclama Dvs

Librarie Online. Zilnic ultimele carti noi, promotii si reduceri. Carti pentru fiecare cu livrare din stoc.

Site Gazduit De

armand-productions3

 


feed-image Feed Entries

Poemul din metrou