Home Articol Presă LUCIA BIBARȚ: Ateliere foto la bibliotecă
LUCIA BIBARȚ: Ateliere foto la bibliotecă PDF Print E-mail
User Rating: / 1
PoorBest 
Written by Ştefan Doru Dăncuş   
Monday, 02 July 2018 10:54

 

Foto Clubul Arad va susține pentru absolvenții de liceu, după cum știm deja, în fiecare săptămână a lunii Iulie, ateliere de specializare în arta fotografică, în sălile ”Astra” și ”Centenar” ale Bibliotecii Județenearădene, între orele 17.00 – 21.00.

Datele și locațiile atelierelor foto, pentru întreagă lună, sunt următoarele: 3 iulie - sala ”Astra”, 11 iulie – sala ”Centenar”, 18 iulie - sala ”Astra”, 24 iulie - sala ”Astra”.

Președintele Foto Clubului Arad, dl. Mircea Boran mai are în vedere un viitor posibil program de vară, începând cu data de 16 iulie 2018 și până în 31 iulie. Programul va fi gândit ca adevărate lecții teoretice și practice pentru copiii arădeni.

Atelierele se vor adresa copiilor cu vârste cuprinse între 11 - 14 ani urmând ca, în măsura în care vor exista doritori de vârste mai mari, să se formeze noi echipe de lucru.

Dorința organizatorului este ca frecvența cursurilor de fotografie să fie de cel puțin două întâlniri de câte 2 ore pe săptămână.

Intenția proiectului este să creeze un program de vacanță educativ - recreativ   pentru tinerii amatori de fotografie și evident să pregătească o nouă generație de fotografi arădeni în arta care cucerește tot mai mulți adepți.

 

Atelierele pentru copii sunt gratuite. 

 

Add comment


Security code
Refresh

Sondaj

Ce părere aveţi despre acest site ?
 

Cine este online

We have 238 guests online

Statistici Site

  • 3705 registered
  • 0 today
  • 0 this week
  • 463 this month
  • Last: GkadmirFlum
Ulti Clocks content

Reclama Dvs

Librarie Online. Zilnic ultimele carti noi, promotii si reduceri. Carti pentru fiecare cu livrare din stoc.

Site Gazduit De

armand-productions3

 


feed-image Feed Entries

Poemul din metrou