Home Articol Presă Mircea Boran: Foto Club Arad prezent la un eveniment fotografic în Lodz, Polonia
Mircea Boran: Foto Club Arad prezent la un eveniment fotografic în Lodz, Polonia PDF Print E-mail
User Rating: / 1
PoorBest 
Written by Ştefan Doru Dăncuş   
Tuesday, 09 October 2018 09:58

 

Asociația Foto Club Arad a avut onoarea și plăcerea să fie invitată, în perioada 28 septembrie – 1 octombrie, la un eveniment deosebit din domeniul fotografiei în orașul Lodz din Polonia.

La invitația colegilor de la Asociația Fotografilor din Lodz (Lodzkie Towarzystwo Fotograficzne) conduși de Sławomir Grzanek și Robert Tarczyński am participat la un simpozion în cadrul proiectului ” Fotografia de azi și de mâine”.

Proiectul a fost scris și pus în aplicare în mod profesionist de colegii din Polonia.

Scopul principal a fost stabilirea de viitoare colaborări între cluburile participante prin organizarea în comun de expoziții, ateliere foto, discuții și altele.

La Galeria Eugeniusz Haneman a asociației a fost vernisată o expoziție cu fotografiile tuturor participanților și a fost prezentat un album tipărit cu imaginile pregătite de fiecare club. În același loc cluburile foto prezente au pregătit o prezentare multimedia de câte 10 minute.

Au fost prezente delegații din: Polonia, Slovacia, Cehia, Ungaria (Szentes și Kiskunfelegyhaza), Serbia (Novi Sad), România (Foto Club Arad). Am fost acolo împreună cu colegii mei de club Octavian Iolu și Călin Creștin însoțiți de soțiile noastre.

Sławomir Grzanek și Robert Tarczyński merită toate felicitările noastre pentru organizarea acestui simpozion și pentru atmosfera prietenească pe care am simțit-o în Lodz!

La rândul nostru îi vom invita pe fotografii polonezi, dar și pe ceilalți participanți la simpozion să viziteze Aradul, respectiv România, și să ne prezinte fotografiile lor !

         În orașul Lodz, dar și prin localitațile prin care am trecut, am vizitat și am fotografiat  locuri și lucruri deosebite: Bratislava, Brno, Oswiecim (Auschwitz), Cracovia, Banska Bystrica.

Sigur vom reveni în curând ! 

 

Add comment


Security code
Refresh

Sondaj

Ce părere aveţi despre acest site ?
 

Cine este online

We have 401 guests online

Statistici Site

  • 3705 registered
  • 0 today
  • 0 this week
  • 299 this month
  • Last: GkadmirFlum
Ulti Clocks content

Reclama Dvs

Librarie Online. Zilnic ultimele carti noi, promotii si reduceri. Carti pentru fiecare cu livrare din stoc.

Site Gazduit De

armand-productions3

 


feed-image Feed Entries

Poemul din metrou