Home Proză GHEORGHE RĂDUCAN: Din ciclul Yaya călare pe dădă - pamflete-n zeamă de cucută și zaț de mătrăgună
GHEORGHE RĂDUCAN: Din ciclul Yaya călare pe dădă - pamflete-n zeamă de cucută și zaț de mătrăgună PDF Print E-mail
User Rating: / 1
PoorBest 
Written by Ştefan Doru Dăncuş   
Saturday, 14 April 2018 09:14

XV

A trecut și postul… și Paștele! Valuri, valuri de salarii mărite, unele cu (minus) dublu... încep ușor ușor să răsară prin portofele dădăiste....

Trăiască Partidul Comunist Yaya-ist!

Trăiască marele și multiubitul conducător Yaya!

Trăiască și înflorească mare iubită (prima), care ne-ncântă la toate aparițiile cu fel de fel de geniuități fanteziste.

Poporul dădău iară exultă. Îi va crește veniturile prin lipsa căldurii-n calorifere și nu mai știe cum să mulțumească partidului iubit.

Pentru binefacerile căldurii solare dădăii fac cozi ca să li se reducă din pensii și salarii. Un dădău mai de rasă va intra-n greva foamei dacă imperiul yaya-ist nu pune taxă pe aer.

Aparatul conducător yaya-ist, tare fudul, cu cheltuială grea se întreține…

Spionii trimiși pe la Bălgrade, Costa lui Rică ori Madagașcar se întrețin greu dă tot…

De cu zorile pe umeri, bătrânul Yaya-și face musteața-n oglinda Belinei și își mângâie pedofilicioaica la buric.

I-a intrat polen sub pupătoare și nu mai vede bine. Are conjunctivită la creieri și-i curge nasul. Nu mai vede nimic. Știe doar că este adulat  de poporul dădău, votantul…

A promis de toate, nu respectă nimic, iar dădăii sunt în limbă după el.

Să nu le zici ceva… cumva… dădăilor despre idolul lor, prințul cu țiitoare mică pentru că efectiv iau foc. Te-ar mânca de viu cu adrei iute dacă faci atingere la prințul cu musteață rea.

Cum apa nu poate fi mult timp tulbure, așa și poporul dădău trece repede peste supărările produse de ăilalți… preafericitului Yaya.

Și Dumnezeu… fuge, fuge… fuge…

12042018 – Băile Olănești

XVI

Pleacă, pleacă  „valorile” din patriarhatul-matriarhatului yaya-ist.

Prințul Yaya este tare supărat pe primul sinistru al justițiunii că nu ia măsuri ca valorile cu portofele și protocoale grele să nu mai fie „forțate”  să se nevoiască prin ținuturi fierbinți, prin buncăre bălgrădiste pe plaje costaricane ori în carnevaluri madagașăricești.

Acest „dușman” al binelui, primul sinistru cu fustă și țâțe, cu lipsă multă la vocabular, nici el nu face nimic pentru protecția „valorilor” yaya-iste.

„Bombonelul” cu chelie deasă al (in)justiției face clăbuci la buzele-i băloase că nu se dau legi pentru eliberarea pușcăriașilor, pentru spălarea dosarelor conducătorilor iubiți.

Ce atâte pușcării și pușcăriași spune micimea sa cu spume verzi la pupătoare!

Dacă n-avem puscării cu condiții… măcar ca la Burj Al Arab, unde condamnații să aibe posibilitatea să procreeze liber, nu pe furiș ca acum, atunci să avem pușcăriași liberi!

Se tăvăle pe jos poporul dădău că măzărichea se chinuie pa banii lui, ai poporului dădău,  prin carnevaluri fierbinți departe de casa mumă.

Face comisii poporul dădău și amenință ca va fi mare carnagiu provocat de autoflagelare dacă prințișorul partidului, Ghițanul fragil, nu este lăsat liber ca pasărea cerului să se ocupe de ce a făcut numai și numai prin muncă cinstită..

La fel, amenință dădăiștii, dacă plajele costaricane unde se procrează „bi” nu se oficializează ca teritorii Yaya-iste unde nu se fac judecăți, se spânzură de coadă de iepure altoit.

Mare griji pe marele șăf dă trib Yaya. Grija ca să-i rămână „așa cum este”, poporul dădău îl face să uite de muierea-i mică la trup, ani și minte.

De fapt la ce-i trebuie pedofilitei minte? Ea stă și-atât.

Sinistrul (in)justiției mondiale (nimeni nu-i ca ăsta), din teritoriul Yaya continuă să spumege la mâncătore și des i se sparg pamperșii de frică pentru că nu duce la îndeplinire dispozițiunile marelui șef de trib, musteață rea, Yaya.

Și Dumnezeu…. Fuge…. Fuge… fuge…

 

Add comment


Security code
Refresh

Sondaj

Ce părere aveţi despre acest site ?
 

Cine este online

We have 256 guests and 1 member online

Statistici Site

  • 3705 registered
  • 0 today
  • 0 this week
  • 396 this month
  • Last: GkadmirFlum
Ulti Clocks content

Reclama Dvs

Librarie Online. Zilnic ultimele carti noi, promotii si reduceri. Carti pentru fiecare cu livrare din stoc.

Site Gazduit De

armand-productions3

 


feed-image Feed Entries

Poemul din metrou